Strapabíró cross kerékpár kapható

Szponzorált tartalom

Cross kerékpár

Olyan biciklit keres, ami alkalmas az aszfalton való bringázásra és a terepen történő használatra is? Akkor a cross kerékpár jelenti az ideális vételt.

A Bikelife weboldalán többsebességes változatban vehető meg. Ötféle márka található a honlapon, amik közül a Kellys az egyik legnépszerűbb. A váz anyaga alumínium. A legtöbb modell férfiaknak való, de vehető nőknek és gyerekeknek való változat is. V-fékes és tárcsafékes típusok közül lehet választani. A cross kerékpár hajtóműve a legtöbb esetben négyzetkúpos vagy integrált típus.

Az emelt kormánya megkönnyíti a használatát. Az alkatrészei nagyon jó minőségűek, ami kifejezetten fontos szempontot jelent ennél a biciklinél. Alkalmas a cipekedésre is, tehát nyugodtan elintézheti vele a bevásárlást. Az ülése elég kényelmes, ennélfogva az sem jelent problémát, ha hosszasan kell a nyeregben ülnie.

A cross kerékpár ára valamivel magasabb az átlagnál, de ennek ellenére érdemes a megvásárlása mellett döntenie, mert kiváló minőséget kap a pénzéért cserébe.