Székhelyt csak a legjobbtól

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás feltételei

székhelyszolgáltatás feltételei

Az egész nyaramat arra szánom, hogy berendezzem az új lakásunkat. Itt végre nekem és a vőlegényemnek is külön-külön dolgozószoba dukál, úgyhogy tele tudjuk tenni olyan dekorelemekkel és tárgyakkal, amelyeket a közös terekben valamiért soknak éreztünk volna. Alapból nagyon szeretem a lakberendezéssel kapcsolatos dolgokat, gyerekkoromban rengeteget lapozgattam anyukám magazinjait, és ámultam a szebbnél szebb otthonok láttán. Most pedig csak hálát érzek a szívemben, hogy végre eljutottunk oda, hogy a saját pénzünkből egy gyönyörű lakóteret teremthetünk magunknak! Egyébként a D. I. Y. projektek sem állnak tőlem messze, szóval egy kárpitcsere, vagy festés, ragasztgatás simán belefér. A magyar iparművészeti, illetve a nemzetközi designbútorok és -kiegészítők szintén nagy „szerelmeim”, imádok vásárokba járni és online felületeket böngészni egy-egy kincs után. Olyan is van, hogy ingyen megválnak egy teljesen használható dologtól, esetleg kis felújítás után maximálisan használható lesz az adott bútor vagy kiegészítő.

A kedvenc egyértelműen a mid century-vonal, ugyanakkor a mai trendek közül nagyon szeretem a „dopamine decor” Gen-Z trendeket és a scandi pastel stílust is. Színes, bolondos, bohém és különleges dolgokkal szeretem körbevenni magam – imádom, ha valami amellett, hogy funkcionális, szemet gyönyörködtető is. Nálunk nem kell meglepődni a színes étkészleten, a mintás poharakon, vagy a random helyeken felbukkanó dekorelemeken. Ugyanakkor a barátom szereti a picit elvontabb stílust is, ugyanis nagy horror fan, így a dolgozójába kerülnek ilyen dolgok is, a legcsajosabb kiegészítőimet pedig én is a sajátomba teszem – a nappali és a háló pedig mindkettőnket tükröz majd. A jelentős könyvgyűjteményünk is többfelé lett szedve, a klasszikusok a nappaliban kapnak majd helyt, a kedvenceink pedig a dolgozóba kerülnek, ahogyan a könyvsorozatok is. Szintén jelentős magazin és fanzine, illetve album mennyiségünk nem kevés kihívást rejt magában, ezzel kapcsolatban még nem jutottunk teljesen dűlőre – fontos az, hogy bármelyikhez kényelmesen hozzá lehessen férni, ezért nem akarjuk egymásra helyezni őket, de mennyiségüket, és könyveink mennyiségét elsőként figyelembe véve nincs könnyű dolgunk.

Egy teljesen más téma, ami viszont jelentős könnyebbséget jelenthet: ez nem más, mint a székhelyszolgáltatás igénybevétele. Ha vállalkozni tervezel, vagy már vállalkozol, akkor bizonyára tudod, hogy mik pontosan a székhelyszolgáltatás feltételei és lehetőségei, viszont szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan opciót is, amit eddig nem biztos, hogy ismert. Én még csak tervezem a cégalapítást, de már alaposan utánakérdeztem pár dolognak az egyik ismerősömtől, aki régóta cégvezető. Ő hívta fel a figyelmemet a székhelyszolgáltatásra, azon belül is a Gross Cégcsoport neve által fémjelzett lehetőségre, amelyről bővebb információ a szekhelycentrum.hu oldalon érhető el. Nem is gondoltam volna, hogy egy székhellyel együtt ennyi hasznos dolog járhat. Az nem minden ugyanis, hogy cégünk számára biztosítanak egy bejegyzett címet, ennél sokkal több lehetőség rejlik egy székhelyszolgáltatásban.

A székhelyszolgáltatás feltételei, pontosabban az igénybevétel részletei a Gross Cégcsoport esetében igen kedvezőek – például ha vidéken élünk, akkor is kényelemben és gyorsan tudunk ügyeket intézni – de ezt hamarosan kifejtem részletesebben is. Lényeg a lényeg, hogy két kiemelt opció áll előttünk. Talán a legtöbbünk számára az az ismerős és a megszokott, ha egy komoly cég bizony budapesti székhellyel rendelkezik. Legyen az akár a budai, akár a pesti oldal, szerintem mindannyian ismerünk olyan kerületeket, utcaneveket, amelyek egyfajta presztízsértékkel bírnak, és valószínűleg teljesen szándékosan sugallnak valamit a potenciális ügyfelek vagy a konkurencia részére. Ez azonban csak az egyik része a dolognak – és itt jön a képbe Újlengyel, bár erről a településről valószínűleg kevesebben hallottak, az nem jelenti azt, hogy ne lenne népszerű a cégtulajdonosok és vállalkozni vágyók körében. Újlengyel község egyébként Pest megyében található, a fővárostól kényelmes közelségre, autóval kiválóan meg lehet közelíteni. A titok – ami nem is igazán titok – abban rejlik, hogy az újlengyeli önkormányzat számára a cégeknek nem kell megfizetniük az iparűzési adót, ha itt van a székhelyük. Ez esetben viszont fontos, hogy csak és kizárólag itt legyen székhelyük, telephellyel nem rendelkezhetnek. Ez főként azoknak a cégeknek lehet kecsegtető opció, akik a szolgáltatási szektorhoz tartoznak, ugyanis az ő IPA alapjuk az árbevétel alapján kalkulálódik, így jelentős összeget takaríthat meg egy ilyen cég az újlengyeli székhellyel és székhelyszolgáltatással. Ha pedig bárki azon aggódna, hogy mégis hogyan küzdhetőek le a földrajzi távolságok egy nem környékbeli székhely esetén, akkor mindenkit szeretnék megnyugtatni: a székhelyszolgáltatással ugyanis semmiben nem szenved hátrányt az, aki az ország egy távolabbi pontján él.

Ugyanis a székhelyszolgáltatás feltételei sokkal kevesebbet várnak el, mint amennyit maga a szolgáltatás ad. Olyan kényelmi megoldásokat dolgoztak ki az ügyfelek részére a Gross Cégcsoportnál, amellyel nem véletlen, hogy a partnereik száma már bőven meghaladja a 10 ezret is. Egy olyan korrekt szolgáltatásról beszélünk ugyanis, ami országosan kiemelkedő feltételek mellett nyújt számos különféle előnyt. Mivel számos meglévő és leendő ügyfelük nem Pest megyében tartózkodik, ezért a székhelyszolgáltatás igénybevételének folyamata, egészen pontosan a székhelyszolgáltatási szerződés megkötése személyes budapesti jelenlét nélkül is megtörténhet – vidéki irodáikban ugyanis kényelmesen intézhetőek ezek a folyamatok, de a befogadó nyilatkozat intézése már ezelőtt is megtörténik, bármiféle költség vagy személyes megjelenés nélkül. Vidéki irodáikat időpontegyeztetéssel tudjuk meglátogatni, a Pest megyei irodáik pontos elérhetőségét és nyitvatartását pedig megtalálhatjuk a szekhelycentrum.hu oldalon. A weboldalon emellett mindig szerepelnek az aktuális csomagajánlatok részletei és árai is, így minden fontos információt akár már egy-két kattintással megtudhatunk, mielőtt belevágunk a székhelyszolgáltatás igénylésébe. A Gross Cégcsoport minden erejével és tudásával azon lesz, hogy a mi cégünk számára is a lehető legideálisabb megoldást találja meg. A székhelyszolgáltatás pedig megannyi előnyt foglal magában, mint ahogyan azt már korábban is említettem: kezelik a postánkat, és el is juttatják a részünkre, nem szükséges nekünk ingáznunk és ezzel bajlódnunk. A szükséges hatósági intézkedéseket viselik, tűrik, képviselnek bennünket a helyszínen a hasonló ügyekben. Ráadásul a szolgáltatásaikért félévente kell fizetnünk, de ha esetleg lejáratig nem rendezzük ezt, csak felfüggesztésre kerül a szerződésünk, de lemondásra nem – ez kifejezetten ritka eset a hasonló cégeknél, szóval mindenképp figyelemreméltó gesztus. Ráadásul a havi költségek össze sem hasonlíthatóak azzal, ha a székhelyszolgáltatás helyett egy plusz alkalmazottat fizetnénk az asszisztenciáért, az újlengyeli takarékoskodási lehetőségekről nem is beszélve…

Egyre izgatottabban tanulmányozom újra meg újra a szekhelycentrum.hu oldalt, és várom, amikor eljön a pillanat, hogy én is belevágok a vállalkozásba. Az biztos, hogy bennük profi partnerre bukkanhatunk, szerintem az adott pillanatban nem fogok sokat gondolkodni azon, hogy igénybe vegyem-e a székhelyszolgáltatást. Keressétek őket ti is bizalommal – a sokévnyi szakmai tapasztalat és a megannyi ügyfél önmagáért beszél!