Budapesti székhelycímet a szekhelyszolgaltatas24.hu-tól kérjetek!

Szponzorált tartalom

székhely szolgáltatás budapest kívánságra

székhely szolgáltatás budapest kívánságra

Ha létezne egy jótündér kifejezetten vállalkozóknak, akkor nagyjából ugyanazokat a dolgokat kérnék tőle.

Először is egy székhelyet Budapesten, másodszor egy fantasztikus asszisztenst, aki flottul intézné a mindennapos tennivalókat a székhelyen.

Többek között abban is a segítségére lenne a vállalkozónak, hogy ne kelljen a postán sorban állni, hanem a küldeményeket mindenféle kényelmetlenség nélkül kézhez kapják, illetőleg azok elektronikusan is rendelkezésre álljanak.

Ezenkívül még arra is lenne energiája, és főképp hozzáértése, hogy a különféle hatóságok felé rendelkezésre álljon, plusz még az esetleges kényszerintézkedéseket is tűrje a vállalkozó helyett.

Ha ezt kérnék a jótündértől, és az a bizonyos jótündér megfelelően tájékozott lenne, akkor minden bizonnyal ezekre a kérésekre egyetlen megoldással tudna szolgálni, amely pedig nem lenne más, mint a szekhelyszolgaltatas24.hu.

Ez a székhelyszolgáltató ugyanis pontosan azoktól a terhektől szabadítaná meg a vállalkozásokat, amelyektől a legtöbben meg szeretnének válni.

Visszatérve a jótündérhez intézett kérésekre, azaz először a székhely szolgáltatás budapest kívánságra – nagyon sok vállalkozó álmodozik budapesti székhelyről. Ez nagymértékben presztízs jellegű kívánság, hisz a budapesti székhely mind az üzlettársakban, mind az ügyfelekben bizalmat kelt. Mégiscsak egy fővárosról, egy kereskedelmi központról van szó, ahol egyszerűbb és gyorsabb az ügyintézés.

A Gross Székhelyben Otthon cégcsoporthoz tartozó szekhelyszolgaltatas24.hu Budapesten a II., az V., a VI. és a XII. kerületben biztosítja székhelycímeit.
A szekhelyszolgaltatas24.hu ügyvéd és ügyfélfogadó irodái Budapesten találhatók a II., valamint az V. kerületben.

A székhely szolgáltatás budapesti címeken féléves, éves, valamint két éves időtartamra köthetők. Emellett minden általuk kínált csomaghoz a szekhelyszolgaltatas24.hu plusz 1 ajándék hónapot ad.
A szolgáltatási csomagokban hozzájáruló nyilatkozat, tulajdoni lap, valamint a cégnév cégtáblára való kihelyezése mellett különféle extra szolgáltatásokat is nyújtanak.
Ebbe a körbe tartozik a postai küldemények napi szintű átvétele, azok szkennelése, majd elektronikus úton történő eljuttatása az ügyfelek számára.
Továbbá a hatóságok fogadása, illetőleg bármiféle probléma esetén, ha kényszerintézkedésre kerülne sor, akkor a szekhelyszolgaltatas24.hu munkatársai a bejelentett székhelyen tűrik ezeknek az intézkedésnek a foganatosítását.

A szekhelyszolgaltatas24.hu plusz extra szolgáltatásokat is ad csomagjaihoz, melyekért nem számolnak fel plusz költségeket.

Ilyen extra szolgálatás például, hogy minden hónap elején a küldeményeket postai úton is eljuttatják a vállalkozó által megadott címre, valamint szintén havi egy alkalommal tárgyalót is biztosítanak az üzletfelekkel való esetleges tárgyalások kulturált környezetben való intézésére. Ehhez a szolgáltatáshoz értelemszerűen előzetes egyeztetés szükséges.

Ezeken a szolgáltatásokon felül a pest megyei iparűzési adó mentes településen, Újlengyelen, Budapesten a VI. kerületben a szekhelyszolgaltatas24.hu megőrzi a vállalkozás hivatalos iratait, dokumentumait – egy valódi irattárat kialakítva. A jótündér felé intézett kívánságok tehát mind teljesítésre kerülnek, sőt még továbbiak is valóra válthatók, ha a szekhelyszolgaltatas24.hu a székhelyszolgáltató cégünk.