A barnulás nem csak esztétikáról szól

Szponzorált tartalom

Barnulás

A jelenlegi szépségideál szerint, a hölgyek napbarnított bőrrel kell rendelkezzenek. Ennek következtében sokan fekszenek ki napozni annak érdekében, hogy egy kis színt szerezzenek. Értelemszerűen mindenki dögösen szeretne kinézni, de a barnulás a relaxálásról is szól.

Nagyon élvezetes dolog a melegben való sütkérezés. A hölgyek gyorsan feltöltődnek egy kis energiával. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a napfürdőzés veszélyes is lehet.

A káros UV sugarak sajnos bőrrákot okozhatnak, ezért érdemes inkább a szoláriumot választani, ha a relaxálásról van szó. Így nem kell lemondani a fény és a meleg élvezetéről sem. A Hollandimpex gépei teljesen biztonságosak, tehát nincs akadálya a kipróbálásuknak. A beállításuk nagyon könnyű feladatnak bizonyul.

Így mindenki eldöntheti, hogy milyen intenzitással szeretne barnulni. Kezdetben nem érdemes 5-10 percnél többet tölteni a kabinban, amennyiben a relaxálásról szól a szolizás. Később a bőr hozzászokik a terheléshez, tehát nem lesz akadálya a hosszabb sütkérezésnek.