Hatékony megoldást az ágyi poloskaírtást

Szponzorált tartalom

Ágyi poloskaírtás

Mit tehetünk abban a nem éppen ideális helyzetben, amelyikben poloskák keserítik meg az életünket? Talán nem ismeretlen számunkra az ágyi poloskaírtás fogalma, hiszen ez lehet a legkézenfekvőbb megoldás. De nemcsak kézenfekvő, hanem a hatékony is. Vizsgáltassuk meg a helyszínt szakemberrel, hogy teljesen biztosak legyünk abban, valóban ezek a nemkívánatos vérszívók vertek tanyát az otthonunkban.

A vizsgálat elvégzését követően,a szakemberünk javaslatot tehet a vegyszeres kezelésre, valamint indokolt esetben a légteret is ennek az eljárásnak vetheti alá. Az ágyi poloskaírtás során, a szakszerűen hígított koncentrátumot porlasztással permetezik a kívánt helyekre, légtérkezelés során pedig ködképzést vagy füstképzést alkalmaznak a kiűzésre.

Minden esetben meg kell várni a teljes száradást és utóbbi esetben elvégezni egy alapos, huzatos szellőztetést. Kezdjünk hozzá a textilek kimosásának a szükséges 60 C fokon, továbbá tegyük könnyen hozzáférhetővé a helyszínt a munkát végzőknek, így az ágyi poloskaírtást gyorsabban és hatékonyabban tudják majd elvégezni.