Gurulós állványok a gyors munka érdekében

Szponzorált tartalom

Gurulós állványok

Bármilyen munkát is végezzünk, a biztonság minden esetben elsőbbséget élvez. Nem szabad addig nekikezdeni valaminek, amíg nincs megfelelő körülmény kialakítva, mert annak hiányában, csak a sérülést és hibázást kockáztatjuk. Ha éppen magasan kell kivitelezni valamit, a gurulós állványok megfelelnek a feladatnak teljes mértékben. Ezen termékek kimondottan azért lettek megalkotva, hogy maximális kényelemmel és biztonsággal tudjanak a mesteremberek a homlokzatokon, csarnokok mennyezetén tevékenykedni.

A gurulós állványok számos hasznos előnnyel rendelkeznek, amelyek igazán kedveltté teszik azokat. Először is, nem szabad elfelejtenünk, hogy adott talajviszonyok között alkalmazhatóak. Általában olyankor a legelőnyösebb a gurulós állványok bevetése, ha a talaj legalább bizonyos szinten egyenletes. Ha ez a feltétel adott, akkor máris használni tudjuk, az elsődleges sajátosságukat, ami a könnyű áthelyezhetőség.

Attól függően, hogy mekkora magasságig van felrakva, a gurulós állványok több szintig kiépíthető az elemek egymásra helyezésével, ráadásul 1-2 személy is arrébb tudja taszítani. Mint általában, úgy itt is vannak kivételek. A gurulós állványok képesek még a lépcsőfokokon is megállni. Ha nem lehet máshogyan kialakítani a stabil egyensúlyi helyzetet, csak úgy, hogy az egyik oldala alacsonyabb helyzetbe kerül, akkor sem kell pánikba esni. Nincs miért azonnal alátámasztáson gondolkodni, ami már alapból kizárja a teljes stabilitást, mert a teleszkópos lábak megfelelőn kinyúlnak és teszik a dolgukat.

Külön fékrendszerrel vannak ellátva a gurulós állványok, ami garantálja a mozdulatlanságot. Amikor eljön az átköltöztetés ideje, csak kiengedjük és már mehet is odébb a teljes felszerelés. Több 10-100 métert el lehet így mozdítani a gurulós állványok különböző fajtáit. Megéri a befektetést ez a termékcsalád, mert hosszú időn át kiszolgálja az igényünket és csalódást sem fog okozni. Használjuk bizalommal és elégedettséggel! Gyorsan összeszerelhetőek a gurulós állványok és a megfelelő szállítójárművel, rövid idő alatt már az új építkezésen állíthatóak fel.