Életünk bulijára készünk a cégnél, a BalatonPro biztosította.

Szponzorált tartalom

csapatépítő

csapatépítő

2020 nem volt a legjobb év, nem csak nekem nem, senkinek. Az egész világot egy komoly pandémia rázta meg, ami azóta is tart, de már látjuk a fényt az alagút végén. Ennek ellenére életem egyik legmeghatározóbb eseménye történt 2020-ban. Nem, nem esküvő, és nem is gyermekem született. Egy kicsit kisebb esemény. Tavaly ugyanis kineveztek a cégnél a sales divízió vezetőjének, ami számomra egy óriási előrelépés volt, amit már nagyon vártam. Három év komoly munka előzte ezt meg, de minden perc megérte, és minden energia, amit belefektettem.

Lassan már egy éve, hogy én vagyok az új főnöke a srácoknak, de azóta sem volt sajnos lehetőségünk egy jót bulizni együtt. Azonban ezen a nyáron ennek is eljön az ideje. Nem szó szerinti bulira gondolok, hanem egy csapatépítőre. Egy ilyen alkalom ugyanis a tökéletes lehetőség, hogy a kollégák jobban összekovácsolódjanak, és megismerhessük egymást mélyebben. Nem véletlenül hagyomány ez már régóta a multinacionális cégeknél. Gondoltam én is bevezetem ezt a csapatnál, így egyeztettem a felettesemmel, aki engedélyezte az anyagi forrásokat az eseményhez, sőt, kimenőt adott három napra. Még egy céget is ajánlott, akik sokat segíthetnek a szervezésben. Ezt a linket küldte át e-mailben: https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/

Ez a link a BalatonPro nevű céghez vezet, vagyis a honlapjukra. A vállalkozás rendezvények szervezésével foglalkozik a Balatonnál. Nem csak csapatépítőket szerveznek, hanem elég sok mindent. Csak néhány példa erre a lánybúcsú, legénybúcsú, születésnap, házassági évforduló, lánykérés, és még egy csomó alkalom, amit segítenek megrendezni, de lehet még tőlük vitorlást is bérelni, vagy van vitorlás alapoktatás is, és horgászni is elvisznek.

Engem most a csapatépítés érdekelt elsősorban, és nagyon klassz dolgokat találtam a honlapon. A legszimpatikusabb az volt, hogy rengeteg lehetőségem van. Persze, egy Balcsis csapatépítő amúgy is számtalan lehetőséget jelent, de a cégnek vannak kidolgozva kész programjai, amik közül választani lehet, de rugalmasak is, és ezek mind variálhatók, össze-vissza lehet őket mixelni, vagy saját ötleteket is segítenek megvalósítani.

A kész választható programok egyébként ezek: vitorlás csapatépítés, SUP csapatépítés, sárkányhajózás, evezés, quad túra, vagy indoor csapatépítés. Még csak ezeket olvastam el, de már előjöttek a régi emlékeim, a középiskolás osztálykirándulásokról, ahol volt részünk hasonló programokban, játékokban. Persze ez most ennél sokkal jobb és menőbb lesz. A választható programokat lehet változtatni, és személyre szabni is, vagyis ebben az esetben csapatra szabni.

Hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk a csapattal, hogy egy vitorlás csapatépítést nyomunk, bár nagyon csábító volt a quadozás is, de azt majd jövőre. Most egy hosszabb időre akartuk magunkat lefoglalni, erre ez volt a legjobb lehetőség, illetve ezt ajánlotta a BalatonPro is, és a felettesem is, aki volt már ilyen programon a BalatonPro szervezésében.

A vitorlás csapatépítés során a cég saját hajói állnak rendelkezésre, és minden különböző csapat számára van nekik ötletük, hogy mi lenne a legjobb buli. Ezt egybe lehet kötni SUP-ozással, ebéddel és borozással is, és más-más szuper programokkal, amire csak igény van. Elég jól hangzik. A cég 8-10 főtől, akár 50-100 főig is tud hajót biztosítani, ami elég tág teret ad a csapatoknak. Mi a szerény 13 fős csapatunkkal ebbe pont kényelmesen bele is férünk. Siófokról fogunk indulni, és nagyon reméljük, hogy jó idő lesz. Ha nem, akkor sincs baj, ebben az esetben marad az indoor program.

Még nem is indultunk el, élőben még semmit nem láttam a programból, de már nagyon elégedett vagyok, eddig is nagyon teljeskörű a szolgáltatás, amit kaptam. Árajánlatot is gyorsan küldtek, és minden igényünket beleépítették a programba. Minden cégnek melegen ajánlom ezeket a programokat érdemes a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ linken tájékozódni a lehetőségekről.