Egyedi pólót szereztem a bandánk számára ezen az oldalon.

Szponzorált tartalom

egyedi póló

egyedi póló

Az egész életemet átszövi a zene. Sokszor, ha hazajövök és elveszettnek érzem magam, csak berakok egy ismerős számot és teljesen helyrerakja az életemet. Annyira különleges kapcsolata lehet az embernek az énekessel. Nem tudhatja, hogy a szöveg írója mit gondolhatott, mikor papírra vetette a sorait, de ez nem is számít. A saját értelmezéseinktől leszünk igazán gazdagok.

Mindig is ki akartam próbálni mi lenne, ha én lennék a mikrofon mögött. Egy saját banda ötlete nagyon csábító, de rengeteg akadállyal kell szembenéznünk, ha ki akarjuk vitelezni. Nekem szerencsére volt pár közeli barátom, akik pont a megfelelő kombinációját játszották a hangszereknek, hogy el tudjunk kezdeni. Nem tudtuk, hogy milyen fajta bandát szeretnénk alapítani, ez csak idővel alakult ki. Melankolikus és vidám számokat váltogattunk, mert úgy gondoltuk, hogy így tudjuk a leginkább kifejezni mindannyiunk személyiségét.

Megkaptuk az első lehetőséget arra, hogy fellépjünk és hirtelen rájöttünk, hogy nincsen bandás pólónk még. Nem is gondoltunk erre korábban. Nem volt sok pénzünk, úgyhogy ráállítottak engem arra, hogy találjak egy webshopot, ahol minél olcsóbban meg tudjuk oldani. Neki is kezdtem a keresésnek és nemsokára a lolmarkt.hu/egyedi-polo címen találtam magamat.

Ez a pólós oldal tökéletesnek tűnt. Ezt abból gondoltam, hogy nagyon szépen volt kialakítva az egész hely. Könnyedén tudtam navigálni a menüpontok között. Ha azonban valaki nem találná az egyedi póló részleget, akkor csak rá kell kattintania erre a címre: lolmarkt.hu/egyedi-polo. Ha pedig manuálisan akarjuk megtalálni, akkor csak fel kell tekernünk az oldal legtetejére. Elsőre talán nehéz lehet észrevenni, de van egy fehér hátterű menüsör. Ennek a jobb oldalán található egy egyedi póló opció.

Ha ezzel sikeresen megvoltunk, akkor elkezdhetünk informálódni arról, hogy milyen feltételekhez kötve lehet a LOLmarktnál egyedi pólót készíttetni. Amint belépünk a lolmarkt.hu/egyedi-polo részlegre, azonnal kapunk egy egész hosszú tájékoztatót arról, hogy miként megy a procedúra. Nagyon örülök, hogy időt szántak arra, hogy ilyen részletesen elmagyarázzanak mindent, mert volt pár kérdésem, ami nem volt tiszta.

A legfontosabb nekem az volt, hogy milyen árra számítsak. Fogalmam sincsen, hogy ezt miként számolják ki és, hogy mitől függ, hiszen az egyedi póló bármilyen mintát takarhat. Pontos információt nem tudtak erről adni, hiszen mint, ahogy én is említettem, ez egy több faktoros dolog, de 1000 és 10.000. Ft között érdemes belőni. Volt már elvileg olyan, hogy a szélsőértékek alatt és felett is csináltak pólókat. Általában a minta komplexitása határozza meg azt, hogy mennyibe fog kerülni a póló. Tehát, ha egy szimpla logót választunk, akkor a pénztárcánk sem fogja különösebben bánni.

Ha megvan körülbelül az elképzelésünk, akkor a tájékoztató alján található számon és e-mail címen tudunk árajánlatot kérni tőlük. Ezeket az elérhetőségeket nem kell nagyítóval keresnünk, mivel ki vannak emelve félkövérrel. A szám mellé az is ki van írva, hogy milyen időintervallumon belül érhetjük el őket. Az ügyfélszolgálatosok nagyon segítőkészek és mindig kedvesek, úgyhogy ne féljünk attól, hogy felhívjuk őket.

A pólónyomtatás szolgáltatásuk pedig valóban kiváló. Rövid megbeszélés után már neki is láttak annak, hogy elkészítsék a pólót a kívánt mintával. Bőven a koncertünk előtt, már a kezünkben foghattuk a pólókat. Nagyon boldogak voltunk és sokkal inkább azt éreztük, hogy a bandánk egy közösség. Ezt az egészet pedig valamennyire a LOLmarktnak köszönhetjük.