El tudja képzelni milyen élmény tankvezetésben részt venni?

Szponzorált tartalom

Tankvezetés

Szeretne egy igazán egyedi és vagány dolgot adni valamelyik barátjának vagy családtagjának? Az élménypláza.hu oldalon böngészve akár tankvezetést is ajándékozhat ismerősének. A 30 tonnás jármű belsejébe huppanva, még a legszelídebb lelkű emberekből is kijöhet az igazi harcos, miközben egy merészen berendezett terepen vezeti végig a harckocsit. A 36000 köbcentis diesel motor gondoskodik arról, hogy a szörnyeteg mozgásba lendüljön és eltaposson mindent, ami csak az útjába kerül.

Igazi élményt jelent és nem csupán egyetlen személynek, mivel a kísérők a jármű tetején csücsülve élvezhetik a kalandot. A vezetőülésben helyet foglaló személynek lehetősége van átélni az igazi military kalandot, méghozzá azzal, hogy a monstrumot egyedül vezeti. A gyáli autocross pálya biztosítja az izgalmakat, ugyanis a nyomvonala korántsem annyira egyszerű, még egy ekkora 640 lóerővel bíró járművel sem. Tökéletes és rendkívül emlékezetes ajándék lehet ez mindenkinek, legyen az bármelyik korosztály képviselője.

A tankot ugyan csak a 18. életévüket betöltött, B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező személyek vezethetik, viszont mivel további 8 fő kísérheti el a gépet az úton, így akkor is nagy élmény, ha valaki nem felel meg ezeknek a feltételeknek. Melyik kisfiú ne imádná, ha egy tank tetejéről adhatná parancsba a szülőknek, hogy mi legyen a következő célpont? A szervezők egy kis extra meglepetéssel is készülnek a megajándékozottnak, így nemcsak átélheti, de haza is viheti az élményt a tankvezetésről készült videofelvétel formájában.

Ez még mindig nem minden, ugyanis gazdagabb lesz még egy harckocsi vezetői jogosítvánnyal és egy, a szervezők által kiállított oklevéllel is. Ezt még mindig lehet fokozni, ugyanis a weboldal több, a témába vágó kiegészítő ajándékot is kínál, mint például a kézigránátot formázó bögre, persze biztosítószeggel ellátva, vagy az AK 47-es töltény formájú jégkocka készítő. Sőt, lehetőség van arra is, hogy az ajándékot díszcsomagolással lássák el. Így lesz igazán izgalmas és emlékezetes bármelyik születésnap vagy ünnep.