A korszerű Whirlpool klíma

Szponzorált tartalom

Klíma

Tavasszal, amikor egyik hétről a másikra emelkedik a hőmérséklet 20 Celsius-fok fölé, egyre több panellakásban lakó személynek jut eszébe, hogy bizony a nyár és a kánikula nincs is olyan messze. Egy nem hőszigetelt lakásban a klíma minden kétséget kizáróan kötelező, ugyanis ennek hiányában a nappalok és az éjszakák elviselhetetlenné válnak. Nyilván nem mindegy, hogy milyen klíma mellett dönt az ember.

Mivel temérdek típusút lehet beszerezni hazánkban, ezért a hozzá nem értők gondban vannak, ugyanis nem tudják maguktól megvenni a profi, az igényeikhez illő darabot. Akkor melyik klíma mondható olyannak, ami nagyjából mindenkinek megfelel? Nos, az a légkondi a profi, amelyik a premium inverter technológiára alapszik.

Pontosan ilyen a Whirlpool SPIW 412L Inverteres Split kellék, amiben fellelhető ez a megoldás. Ennek a technológiának köszönhetően adott a precíz hőmérséklet-beállítás, aminek hála a kívánt hőmérséklet gyorsan elérhető, amelyet aztán az intelligens rendszer automatikusan fenntart. Emiatt a klíma energiahatékonyságot és maximális komfortot is biztosít.