Tudtad, hogy akár ingyen is segítenek neked létrehozni a cégedet?

Szponzorált tartalom

cégalapítás bt

cégalapítás bt

A BT alapítása egy komoly lépés, amikor valaki céget alapít, és amit egyébként sok vállalkozó választ. Mivel a cégalapítás fontos lépés, így nem érdemes egyedül beleugrani az ismeretlenbe, inkább kérjünk segítséget, hiszen van a piacon kiváló szakértő csapat, akik tudnak ebben segíteni.

A cégalapítás bt esetében is igényel segítséget. A top cégalapítás olyan szolgáltatást nyújt, amely a BT alapításával foglalkozik, és azzal a céllal teszi ezt, hogy a vállalkozók számára egyszerűbbé tegye ezt a folyamatot. Az oldal ügyvédeket alkalmaz, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek, és már több, mint 14.000 ügyféllel dolgoztak együtt.

Jó hír, hogy a cégalapítás bt formában ingyenes is lehet akkor, ha a cégalapító székhelyszolgáltatást rendel tőlük. Egyéb esetben a BT alapítás díja 17.900 Ft-tól kezdődik. Az oldal garanciát is vállal a szolgáltatására, így az ügyfelek biztos lehetnek abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapják.

Az oldal nagyon részletes információkat nyújt a BT alapításról, és segítséget nyújt abban, hogy a vállalkozók megtalálják a legjobb megoldást a saját üzleti igényeik számára. Az oldal a lehető legmagasabb szintű ügyfélszolgálatot nyújtja, így a vállalkozók biztos lehetnek abban, hogy minden kérdésükre választ kapnak.

A weboldalukon megosztott részletes információk nagyszerű lehetőségeket nyújtanak a vállalkozók számára olyan értelemben, hogy alaposan megismerjék a BT alapítás folyamatát, és naprakész információkhoz jussanak.

A BT (Betéti Társaság) alapítása ügyvédi díjköteles, ha a cég saját székhellyel rendelkezik. Ebben az esetben a szükséges aláírásmintákat elkészítik és a cégbíróság előtt jogi képviseletet biztosítják. Az alapítási folyamat magában foglal egy órás, egyszeri konzultációt, valamint amikor megtörténik a cég bejegyzése, a bejegyzésről emailben történő értesítést is magában foglalja.

Azonban a cégalapítás bt ingyenes is lehet, ha a cég budapesti székhelyszolgáltatást rendel. Az ingyenes alapítás során ügyvéd segítségét nyújtanak, valamint a csomag magában foglalja a tulajdoni lappal kapcsolatos teendőket, a szükséges aláírásminták elkészítését, egy alkalmas megjelenést, valamint cégbíróság előtti képviseletet és a bejegyzésről történő e-mailes értesítést. Ez a csomag magában foglalja még a budapesti székhelycsomagot, ami szerint a 6+1 ajándék hónap székhelyszolgáltatást nyújtanak, továbbá tartalmazza a cégtábla kihelyezést, levelek átvételét, szkennelését, postázását, tárgyaláshoz irodát és teljes értékű székhelykezelést.

Mindkét lehetőség előnyös, attól függően, hogy a cégnek milyen igényei vannak a székhelyre.

Az oldalon részletes információk találhatók a cégalapítás költségeiről, feltételeiről, előtti és utáni teendőkről, valamint a cégalapítás menetéről a Topcégalapítás csapat segítségével. Az oldalon megtekinthetők a szolgáltatások részletes leírásai, valamint a cégalapítás folyamatának lépései is. Ha valami mégis bizonytalan, az oldalon elérhető ügyfélszolgálat segítséget nyújt az ügyfeleknek.