Található még sokoldalú kárpitos

Szponzorált tartalom

Kárpitos

A modern kor hajnalán egyre kevesebb figyelmet kaptak a különféle régi holmik. Amikor kialakult a fogyasztói társadalom és a különféle termékek ennek jegyében születtek meg, akkor az antik tárgyak szinte értéküket veszítették. Ez nem tartott sokáig, mert az emberek rájöttek, hogy jobb az, amit tartós, mint állandóan újat vásárolni. Ismét fellendült tehát a kárpitos szakma, mert a kifoszlott és megkopott szövettel rendelkező bútorokat újra elláthatják huzattal a tulajdonosok.

Természetesen ennél jóval többről van szó, mert egy hozzáértő kárpitos restaurálással is foglalkozik többek között. Pontosan így van ez Peller Márton és fia esetében, akik Budapesten várják azok jelentkezését, akiknek szükségük van egy hozzáértő kárpitos munkájára.

Amennyiben fel akarjuk velük venni a kapcsolatot, akkor látogassunk el a butorkarpitos.hu weboldalra és tárcsázzuk az ott elérhető telefonszámot vagy írjunk a megadott e-mail címre. A profi és több évtized tapasztalatával rendelkező kárpitos cég, csakis arra vár, hogy felkeressük.