Politizálás helyett íme néhány hasznos tudnivaló az energetikai tanúsíttatás folyamatáról és áriairól!

Szponzorált tartalom

https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak

https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak

Polarizált társadalomban élünk

Hihetetlen, hogy az emberek mennyire össze tudnak veszni a politikai nézetükből kifolyólag. Ma már Magyarországon szinte nem lehet értelmesen megvitatni egy-egy témát egy nagyobb baráti társaságban, mert vérre menő veszekedések kerekedhetnek ki belőle. Pedig alapvetően fontos lenne, hogy jól tudjunk beszélgetni a minket körülvevő problémákról, helyzetekről. Azt gondolom, az emberek érzékenyítése az iskolában és a munkahelyen sokat segíthetne ebben, de sajnos nem ebbe az irányba haladunk. Én is számtalanszor tapasztalom, hogy vannak barátaim, akikkel bizonyos témákról nem tudok beszélgetni, mert csak a saját véleményüket fogadják el, nem nyitottak új nézőpontokra. Márpedig ameddig ennyire hevesen reagálunk vitahelyzetekben, hogyan is várhatjuk el, hogy bármi megoldódjon körülöttünk?

Szerencsére találtam egy olyan témát, ami jóval kevésbé megosztó, és amely talán néhányatoknak a segítségére is lehet. Ha felnéztek ugyanis a https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak oldalra, biztosan nem fogunk összeveszni arról, amit ott találtok! Mostanában ugyanis azt vettem észre, hogy az ismerőseim közül többen állunk ingatlan eladás előtt, ma pedig ezt már nem lehet anélkül megtenni, hogy ne rendelkeznénk energetikai tanúsítvánnyal, amit fel tudunk mutatni a vevőnek. Persze a tanúsítás szükségessége, folyamata, vagy egyáltalán, hogy mennyibe kerülhet egy energetikai tanúsítvány, sokaknak ismeretlenek lehetnek. Ebben segít az e-tanusitas.eu, amely olyan közérthető nyelvezettel magyarázza el a tanúsíttatás folyamatát, hogy azoknak is könnyen értelmezhetővé válik, akik korábban nem voltak járatosok ebben a témában.

Minden, mit az energetikai tanúsítvány árszabásáról tudni kell

Az https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak oldalon rögtön választ kapunk a mindenkit foglalkoztató leglényegesebb kérdésre is: vajon mibe fájhat egy energetikai tanúsítvány elkészítése? Ami nagy előnye az e-tanusitas.eu csapatának, hogy országos lefedettséggel rendelkeznek, így nemcsak a fővárosi, de országos viszonylatban is képet kaphatunk a tanúsítással kapcsolatos költségekről. Az oldalon azt is látni fogjuk, milyen különbségek vannak az ár tekintetében, ha lakásról, vagy ha családi házról beszélünk. A lokáció és az ingatlan típusa mellett pedig az ingatlan alapterülete is befolyásolhatja az energetikai tanúsítás árát – de szerencsére erről is tájékozódhatunk az oldalon. Azt persze bele kell kalkulálni a költségekbe, hogy a tanúsítandó ingatlan nagyon messze esik a legközelebbi elérhető nagyvárostól, akkor valamennyi kiszállási díjra számíthatunk, amelyet a tanúsítvány elkészítése felül számolnak fel.

Ha pedig elszántuk magunkat, hogy elköteleződjünk az e-tanusitas.eu csapata irányába, akkor nincs is más dolgunk, mint megrendelni a szolgáltatást! Ehhez első lépésként ki kell majd töltenünk egy online elérhető ívet, ezt követően pedig felhívnak bennünket, hogy egyeztessük a következő lépéseket. Ha a helyszíni felmérés időpontját is sikerült leütnünk, akkor fog kijönni hozzánk az e-tanusitas.eu egyik kollégája, hogy a szükséges méréseket elvégezze. Persze ha már eleve rendelkezünk valamilyen dokumentációval, mérési jegyzőkönyvvel vagy tervrajzzal, érdemes azt előre megosztanunk a csapattal, hogy felgyorsítsuk a folyamatot. A helyszínre kiérkező kolléga pedig a mérés végeztével azon nyomban továbbítja is a mérési eredményeket az irodai kollégáknak, akik így azon nyomban meg tudják kezdeni az adatok feldolgozását. Az elkészült tanúsítvány így villámgyorsan landolhat a futárnál, aki így már akár másnap át tudja adni a dokumentumot a megrendelőnek!

Mire vársz? Rendeld meg most!

És ha mindez nem lenne elég, most minden ügyfél ajándékba kap egy 4000 Ft értékű Ingatlan Kisokost is a tanúsítványa mellé! Ráadásul, hogy még egy szót ejtsek az e-tanusitas.eu árairól, hadd áruljam el, hogy a csapat minden elvállalt projektekre árgaranciát vállal! Tehát ha valamely másik tanúsító társaság esetleg alacsonyabb áron vállalna el az energetikai tanúsítvány elkészítését, az e-tanusitas.eu csapata a versenytárs által felajánlott alacsonyabb áron is elvégzi a munkát az ügyfélnek! Remélem, hasznosnak ítélték meg ezt a posztot – bátorítok mindenkit, aki energetikai tanúsítás előtt áll, hogy ne habozzon, és még most vegyen fel a kapcsolatot az e-tanusitas.eu csapatával!