Mikor jönnek a földönkívüliek?

Szponzorált tartalom

A földönkívüliek

Az emberiséget már időtlen idők óta foglalkoztatja az a kérdés, hogy vajon van-e élet a bolygónkon kívül. Már számtalan bizonyíték gyűlt össze arra vonatkozóan, hogy valószínűleg más értelmes lények is élnek az Univerzumban.

A földönkívüliek című könyv egyedülálló gyűjtemény, ami felsorolja az összes eddig ismert fajt. A műben rengeteg kutató fejti ki a nézeteit és részletezi a tanulmányainak eredményeit. A szemtanúk beszámolói sem maradhatnak ki A földönkívüliek című könyvből, amit Arany László írt.

Természetesen képek is szerepelnek benne. Mindezek után biztosan sokakban felmerül az a kérdés, hogy vajon hol kapható. Az angyalimenedek.hu webáruház most kiadói áron kínálja, tehát érdemes lecsapni erre az ajánlatra.

A keménykötésű borításnak köszönhetően „A földönkívüliek” igazán strapabíró. 368 oldalon olvashatnak az érdeklődők azokról a lényekről, amelyek nem a mi bolygónkról származnak. A megrendelés leadását követően, a könyv néhány napon belül megérkezik. Most külföldről is lehetséges a rendelés.