Gazdaságos a fűtés az infrapanel használatával

Szponzorált tartalom

Infrapanel

Sok olyan helyzet van, amikor kiegészítő fűtést kell alkalmazni, illetve olyan helyiségben kell a meleg, ahol keveset tartózkodik az ember, tehát csak néha kell befűteni. A napsugarakkal azonos frekvencián működik az infrapanel, ami azt jelenti, hogy infravörös fényt bocsát ki.

A falra szerelhető lap fűtőtest súlya könnyű, alig 6 kg. Nem a levegőt melegíti fel, hanem közvetlenül a tárgyakat. Hagyományos, szabványszerű konnektorról működtethető az infrapanel fűtőtest, ami az elektromos energiát teljes egészében felhasználja.

Működése zajmentes és szagtalan. A melegítés során nem kavarja fel a port, ami ideális azoknak, akik légúti allergiában szenvednek. Lábak is rendelhetőek hozzá, így mobilissá tehető és több helyiségben is használható, mindig ott, ahol szükség van rá.

Az infrapanel fűtőtest használható fürdőszobában, folyosón, műhelyekben, munkacsarnokban, vagy eladó pavilonokban. Nem kell arra várni, hogy felmelegítse a területet, mivel a meleg azonnal kialakul. Amennyiben nem kiegészítő fűtőtestként lesz használva, akkor pontos számítást kell végezni, hogy mekkorára van szükség.