Ez az alkohol elvonó szanatórium megér egy misét.

Szponzorált tartalom

alkohol elvonó szanatórium

alkohol elvonó szanatórium

Nemrégiben összefutottam egy régi barátnőmmel, aki most jött ki az elvonóról. Azt hittem, hogy ezek az emberek mindannyian le vannak soványodva és be vannak szürkülve, ő azonban ragyogott. Egy olyan alkohol elvonó szanatórium „vendége” volt 28 napig, ami nagyon humánus módszerekkel szabadítja meg a betegeket az alkohol bilincseitől. Az addiktív szerek ideje lejárt, itt van a felepulok.hu és a szuper 28 napos alkohol elvonó program, ami akár 75%-os hatékonysággal is ki tudja gyógyítani az alkoholbetegeket a függőségből. Ez a százalék pedig az első alkalomra vonatkozik, tehát az esetek háromnegyedében nincsen szükség további kezelésekre!

Azt mondta, hogy már évek óta tartott nála ez az állapot, amikor elhunyt az édesapja. Úgy érezte, hogy nem találja a helyét a világban és próbált elmenekülni a valóság elől. A teljes megsemmisülés határán látta meg egyszer a felepulok.hu oldalt és elhatározta, hogy rálép a gyógyulás útjára. Nagyon nagy lelki erőre vall ez, igazán csodálom érte a barátnőmet. Az első alkalom egy állapotfelmérés volt, amin megállapították azt, hogy mennyire súlyos az állapot és vélhetően mennyi alkalomra lesz szükség. A szakértők úgy látták, hogy egy 28 napos elvonó várhatóan meg fogja gyógyítani, amennyiben elég erős marad. Természetesen mindenki más és sajnos nagyon gyakori eset, hogy éve, évtizedek után is visszaesnek az egykori függők. Ezért is nagyon fontos az, hogy észben tartsuk, hogy nap, mint nap küzdenünk kell az alkohol és egyéb addiktív anyagok károsan csábító hatása ellen. Muszáj minden egyes nap győzelmet aratnunk, hogy valóban bajnokok lehessünk.

Az állapotfelmérést konzultációk sorozata követte, ahol felkészítették lelkileg és szakmailag arra, ami majd a 28 nap alatt rá fog várni. Szerencsére egy nagyon barátságos alkohol elvonó szanatóriumba került be, ahol minden szép zöld volt és napsütötte. A szobák igényesen voltak berendezve és semmilyen komfort cikknek nem szenvedte hiányát. A többi beteg és minden segítő végtelenül nyitott és kedves volt, a hangulat is elég kellemes volt odabent, a helyzet ellenére is.

Odabent mindenki átesett a mély ponton, de szerencsére ott voltak a segítők, akik pontosan tudták azt, hogy mikor és mit kell tenni annak érdekében, hogy mindenki épségben átvészelje ezt a nehéz időszakot. Végezetül mindenki sikerrel zárta a programot és a barátnőm is szebben ragyog, mint valaha. Visszakapta az életkedvét és a reményt egy jobb életre és alig várja, hogy innentől így élhessen le minden napot. Győztesként és szabadként. Nem is tudom eldönteni, hogy a kettő közül melyik a jobb, minden esetre nagyon gratulálok neki!