Az OKJ műköröm tanfolyam várja a jelentkezőket!

Szponzorált tartalom

OKJ műköröm tanfolyam

Ma már egyre több képzés van, ami a fiatalok körében közkedvelt. Ilyen többek között az OKJ műköröm tanfolyam is. Minden évben sok a jelentkező, hiszen elég hamar elvégezhető. Két részből áll, hiszen az elméleti és a gyakorlati tananyag rendkívül fontos. Az elméleti rész magába foglalja az anatómiai, a vállalkozási, illetve a baleset és a munkavédelmi ismereteket.

A gyakorlati tanulnivaló lehetőséget kínál arra, hogy mindent megtudjon a díszítési technikákról és az anyagok használatáról. Az OKJ műköröm tanfolyam magába foglalja még a kéz ápolásáról szóló információkat is. Bárki beadhatja a jelentkezését, csupán néhány feltételnek kell megfelelnie. Fontos, hogy a pályázó nagykorú legyen, tehát a 18-ik életév be kell legyen töltve.

Az általános iskolai bizonyítványt is be kell mutatni, valamint néhány esetben üzemorvosi alkalmassági dokumentumra szintén szükség van. Az OKJ műköröm tanfolyam összege változó, hiszen a képzések is azok. A kezdők ott kezdhetik, a haladók pedig ott folytathatják a tanulást, ahol abbahagyták.