A videoszkópok rövid bemutatása

Szponzorált tartalom

Videoszkóp

Vannak olyan helyek, ahova az ember egyszerűen nem tud elérni, ezért nem képes megállapítani, hogy mi is a gond. A problémák felmérésekor a videoszkópok elengedhetetlenek, hiszen ezekkel gyorsan megnézhető, hogy hol van eldugulva az eresz, hol is folyik a víz a kagyló alatt és melyik alkatrésszel van gond a mosógépben.

A videoszkópok közül népszerű a Trotec BO21, amelyik egy univerzálisan alkalmazható termék. Ez a nehezen hozzáférhető területek, üregek gyors endoszkópos felmérésére, szemrevételezésére remekül használható.

Az videoszkópok azért annyira hatékonyak és egyszerűen kezelhetőek, mert hajlítható hattyúnyakkal rendelkeznek, illetve adott a víznek is teljes mértékben ellenálló kamera, ami szabályozható világítással van ellátva. A videoszkópok nagy teljesítményű négyszeres LED- világítása nagyon jól jön olyan helyeken, ahol nincs természetesen világítás.

A BO21 produktumok korszerűségét igazolja, hogy ezek színes, igen pontos képet mutató LCD-monitorral bírnak, amin minden kis apró részletet kiválóan lehet látni. A 180 fokos képforgatási funkciónak hála, a legrosszabb helyeken is megoldható a megfigyelés.