A multi split klíma működése több beltéri egységet is tartalmaz

Szponzorált tartalom

Multi split klíma

Rengetegen már tavasszal, jóval a nyári kánikula beköszöntése előtt szeretnének egy modern légkondit megvenni, amelyikkel végképp el lehet felejteni a forróságot. Érdemes ellátogatni a klimaszakaruhaz.hu oldalára. Itt megnézheti, hogy mit takar egy több beltéri egységgel rendelkező multi split klíma működése. Manapság azért ezek a népszerűek, mert roppant sokoldalúak, magas teljesítményt garantálnak és nem utolsó sorban nem is fogyasztanak olyan sokat, hiába egy összetettebb rendszerről van szó.

A mai multi split légkondi fajták egyik legfontosabb tulajdonsága az öntisztító üzemmód. Ennek a beindításával a masina azonnal javítani tudja a levegő minőségét, ezért elfelejthető a köhögés, tüsszögés, a szem, orr és bőr irritációja. A kellemetlenségektől azért lehet könnyen megszabadulni ezzel, mert a párátlanító vagy hűtő üzemmódban a kondenzáció miatt a keletkező víz teljes mértékben ki tudja mosni a szennyeződéseket, amik a hőcserélőn szoktak megtelepedni.

A kikapcsolás után a rendszer még vagy 10 percet megy, hogy a szerkezet makulátlan és száraz legyen a következő bekapcsoláskor. Mivel az energiatakarékosság is fontos, csakis az a készülék válhat be, amelyiknél adott az egy W-os StandBy funkció. Ez egy igazán korszerű, alacsony energiaigényű készenléti üzemmód, amelyiknek hála akár 70%-kal kevesebb energiát használ fel a légkondicionáló. A fogyasztás kevesebb lesz, mint egy W óránként, ezért éves szinten a lakók nagyon sok pénzt meg tudnak takarítani.

A kiváló hatékonyságról, magas teljesítményről pedig a Turbo Jet hűtés üzemmód gondoskodik. A multi split szerkezetek ezen profi funkciója a távirányító egyetlen gombjának megnyomásával aktiválható. Ekkor a szerkezet nagy ventilátorsebességgel és maximális kapacitással hűti le a környezetét, akár 20 Celsius-fok alá is, ha épp arra van szükség. Vitathatatlan hát, hogy egy modern multi split klímaberendezés tökéletesnek bizonyul, amikor szeretné elfelejteni az ember a kinti forróságot. A fent említett boltban nemcsak kiváló nívó, de jutányos árak is várják a vásárlókat, érdeklődőket.