Remek alap a panírmorzsa

Szponzorált tartalom

Panírmorzsa

Az ünnepi lakomák vagy éppen a vasárnapi ebéd szinte teljesen elképzelhetetlen sültek nélkül. Azonban ezeket is számos formában lehet kivitelezni. Mindenki másképpen szereti, ezért jó, ha van otthon panírmorzsa, hiszen ezzel csodás külsőt és fennkölt ízt biztosíthatunk a húsoknak. Az előkészítet, pácolt húsokat először némi lisztbe, majd ezt követően tojássárgájába forgatják.

Ez hozza létre azt a mázat, amire aztán a panírmorzsa szórható. Ha ezzel megvagyunk, máris mehet a sütőbe, ahol percek alatt elkészül a finomság. Már maga a folyamat is, amíg megszületik a tápláló étel, kellemes érzésekkel tölthet el bennünket, nem is beszélve, arról a csodálatos pillanatról, amikor végre a szánkhoz emelhetjük azt.

Természetesen, ha azt akarjuk, hogy minden folyamatosan menjen, úgy gondoskodnunk kell arról, hogy ne csak panírmorzsa, de minden más alapanyag is kéznél legyen kellő mennyiségben. Amint ezt biztosított, semmi sem állhat az utunkba. A mastermarket.hu oldalon szinte minden hozzávalót megtalálhatunk és mindössze néhány kattintással be is szerezhetjük azokat.