Kivalóan működik a Trotec páramentesítő

Szponzorált tartalom

Trotec páramentesítő

Akik végképp megunták a magas páratartalmat és az ezzel járó számos negatívumot, jól teszik, ha a lehető leghamarabb megveszik a speciális szerkezet, amivel ennek végérvényesen búcsút lehet inteni.

A párátlanításban nagy segítség a Trotec páramentesítő, amelyik több éve már Magyarországon is beszerezhető. Azonban ennek a beszerzése és alkalmazása előtt érdemes tudni, hogy ha kialakult már a penész a falakon, akkor azt el kell távolítani. Ekkor a tisztítás, festés és fertőtlenítés jó megoldásnak tekinthető.

Ezt követően nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. A harmadik lépés pedig az azonnali páramentesítés. Ezt azért szükséges gyorsan elkezdeni, mert sajnos a penész igen hamar megtelepedhet a falakon.

Ennek a sorrendnek a betartása azért lényeges, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat. A takarítás után pedig a Trotec páramentesítő csodákra lesz képes és a magas páratartalom nem okoz több problémát.