Az UBTECH Alpha Pro 1 a család új tagja lehet

Szponzorált tartalom

UBTECH Alpha Pro1

Ezt a szerkezetet oktatási célokra hozták létre. Az UBTECH Alpha Pro1 képes az emberi mozgás utánzására. A gyereknek és a felnőtteknek egyaránt segít a számítástechnikai tudás fejlesztésében. Egy rendkívül szórakoztató találmányról van szó. Felülete ütésálló, csúszásmentes anyagból készül. Nagyon gyors, 16 szervmotor segítségével működik, ezek mindegyike külön IP címmel van ellátva. Infravörös érzékelőket is találhat rajta, amelyeknek köszönhetően képes különféle táncmozdulatokra, kézenállásra, vagy fekvőtámaszra.

Az UBTECH Alpha Pro 1 egyszerűen kezelhető, így a kezdőknek sem jelent gondot a programozása. A robot kezei és lábai külön-külön mozgásformákra képesek, Ön döntheti el, hogy mikor, hogyan is működjön. Mobiltelefonnal is irányíthatja, így az adott applikáció segítségével el tudja menteni a beállított pózt. Egyetlen töltéssel egy órát tudja használni. Energiafelhasználása rendkívül csekély. Az UBTECH Alpha Pro 1 jó vásárlásnak bizonyul, hiszen hasznára lesz a mindennapokban.

E mellett a termék mellett még a lapát nélküli ventilátor is óriási népszerűségnek örvend. Ez egy új találmány, amely esztétikus kialakítással rendelkezik. A termék tartalmaz egy forgó motort, amely az egyik részén a levegőt szívja be, míg a másikon gyorsan kiengedi azt. Henger alakú, a felső részén pedig egy erős gyűrű található. Sokkal biztonságosabb a hagyományos típusoknál. Egyszerűen tisztítható, így nem marad meg a felületén a por, és működés közben nem juttatja azt a légtérbe. Kevés áramot fogyaszt, energiatakarékos megoldásnak nevezhető.

A lapát nélküli ventilátor nem okoz semmilyen személyi sérülést. Külsőleg inkább egy nagyítóhoz lehetne leginkább hasonlítani. Távirányító segítségével is ki-be tudja kapcsolni. Több fokozatot is találhat rajta, így kiválaszthatja azt, amelyiket szeretné. A lapát nélküli ventilátor irodai, vagy otthoni felhasználásra egyaránt ajánlott. Kevés helyet foglal, tehát az asztalra és a polcra is felrakhatja. Többféle színben van jelen az üzletekben, így kedvére válogathat.