Az elektromos konvektor rengeteget segít

Szponzorált tartalom

Elektromos konvektor a hideg ellen

Kellemetlen, amikor a fő fűtésrendszer nem tudja eléggé felfűteni a házat. Ha nincs lehetőség a korszerűsítésre, akkor érdemes elgondolkodni az elektromos konvektor kipróbálásán.

A kisebb helyiségekben telitalálatnak bizonyulhat, mert hamar felmelegszik tőle a helyiség. Hasznát lehet venni a régi, nagypolgári lakásokban, ahol egyes helyekre egyáltalán nem telepítettek fűtőtestet. Az átlagon felüli belmagasság sem jelent problémát az elektromos konvektor esetében, mert a megfelelő teljesítmény mellett, ez a probléma is áthidalható.

Végre megoldódik a fürdőszoba fűtése is, ami azért jó, mert itt különösen kellemetlen lehet az alacsony hőmérséklet. Az IP védelem gondoskodik a balesetek elkerüléséről, tehát a víz felcsapódása nem jelent gondot. Az elektromos konvektor beszerelése nem túl körülményes, ezért egy ezermester otthon is megoldhatja ezt a gondot.

A fogyasztása a közhiedelemmel ellentétben nem túl magas. Az ára sem megfizethetetlen, tehát irány az elektromoskonvektorok.hu, ha valaki az internetről szeretne vásárolni!