A vízálló MP3 lejátszó hasznos és praktikus

Szponzorált tartalom

Vízálló MP3 lejátszó

A zenehallgatás mindenki számára hasznos időtöltés. Van, akit megnyugtat, van, akit feldob, szórakoztat és művel a zene. Ma már lehetőség van tulajdonképpen bárhol zenét hallgatni, még akár a víz alatt is. A vízálló MP3 lejátszó ugyanis éppen erre a célra lett kifejlesztve. A zeneszerető fiatalok napjuk nagy részét töltik a zene társaságában, és a mérnökök arra gondoltak, miért ne lehetne a zenét bevinni a fürdőszobába is?

A vízálló MP3 lejátszó tehát tökéletesen alkalmas például a zuhanyzóban állva vagy a fürdőkádban feküdve is a kedvenc zeneszámaink meghallgatására. Az IP66 szabványnak megfelelő szigetelési technológia révén teljesen vízálló, így nem kell attól tartani, hogy tönkremegy, ha víz éri.

Természetesen, mély vízbe nem ajánlott menni vele, de egy medencében még nyugodtan használható. A vízálló MP3 lejátszó ára nem magasabb egy hagyományos társáénál, ezért aki ilyet szeretne, nem fog csalódni. A készülék ugyanúgy bővíthető memóriakártyával, így akár több ezer zeneszámot is rá lehet másolni.