A kinesio tape segít a problémákon

Szponzorált tartalom

Kinesio tape

A mozgásszervi fájdalmak jelentősen megnehezítik az életet. Mivel a kinesio tape képes fellazítani a bőrt, illetve az alatta lévő szöveteket, ezért könnyebbé válik a nyirokfolyadék áramlása.

Stabizálódik az izmok állapota, valamint csökken a gyulladás és az izomgörcs kialakulásának valószínűsége. Egyáltalán nem bonyolult a kinesio tape használata, hiszen csupán fel kell ragasztani a problémás felületre és 7 napon keresztül ott kell hagyni. Ezt megelőzően érdemes leborotválni az adott területen lévő szőrzetet, mert így növelhető a hatékonyság.

Balogh Ildikó masszőr szerint léteznek olyan esetek is, amikor nem ajánlott a használat. Például, nyílt vagy gyógyuló sebeknél, korai terhességnél vagy kemoterápia idején inkább kerülni kell a kinesio tape alkalmazását.

Ha valaki ki szeretné próbálni, akkor kérjen időpontot a 16. kerületi Levendula Masszázsszigetbe! A kezelés ára attól függ, hogy mennyi anyagot kell felhasználni a kellemetlen tünetek csillapítása érdekében. 2000 Forintnál kezdődik a szolgáltatás ára.