A gumiszervizeknél idén is óriási lesz a tumultus

Szponzorált tartalom

Gumidirekt

A gumiszervizeseknek az a tapasztalatuk, hogy az első fagyok beköszöntésekor rengetegen kérnek időpontot a téli gumi átcserélésére. Pedig ilyenkor már elkéstek vele, hiszen akkor kellett volna erről gondoskodni, amikor a napi átlaghőmérséklet 7 fok alá csökkent. Sokan ilyenkor már úgy jelennek meg a szervizben, hogy koccantak egyet az autójukkal.

Az sem ritkaság, hogy valaki kisodródik a kanyarokban. Mindez azt mutatja, hogy nem szabad félvállról venni a cserét. Akár tragédia is lehet annak a vége, ha valaki nem szán időt a téli gumi felrakatására. Külön gondot jelent, hogy a vétlenek élete veszélybe sodródhat mások gondatlansága miatt. Mivel az ősz lassan átfordul télbe, ezért semmiképpen nem szabad továbbra is várni a szervizeléssel. A Gumidirekt szakijai készséggel várják az ügyfelek hívását a 1/226-51-14 telefonszámon. Nem érdemes sokáig halogatni az időpontkérést, mert nagyon hosszúra nyúlhat a sor.

A szerelés gyorsan meg fog történni, hiszen a szakembereknek már rengeteg tapasztalatuk van benne. Szükség esetén lehet téli gumit is vásárolni itt. Figyelni kell a méretére, mert ebben a tekintetben igen nagy a választék. A márkák között ott van a Bridgestone, a Pirelli, a Hankook és a Michelin. Érdemes kihasználni a kínálkozó akciókat, mert így sokkal olcsóbban megoldható a csere. Az árlista könnyen megtalálható a weboldalon, ezért egyszerűen kideríthető, hogy mennyit kell fizetni a szolgáltatásért. A téli gumi kiválasztásában hatalmas segítséget jelentenek az itt elolvasható tesztek.

Mindenkinek egyértelmű lesz, hogy minek a megvásárlása érdekében tanácsos pénzt kiadnia. Mivel igen fontos szerepet játszik a minőség, ezért érdemes inkább egy kicsivel nagyobb összeget kiadni a rendelésre. Előnyös, ha defekttűrő gumi kerül a kosárba, mert így az autóban ülők sokkal nagyobb biztonságban érezhetik magukat. A többi közlekedő is hálás lesz azért, hogy nem válik irányíthatatlanná az autó a gumi kilyukadása miatt. Ezzel rengeteg fejfájástól kímélheti meg magát az ember, tehát tanácsos minél hamarabb felkeresni a szervizt.