Mammut bowling várja a kikapcsolódni vágyókat!

Mammut bowling

Amint ismeretes, az ókori Egyiptomból európai közvetítéssel eljutott Amerikába egy bábujáték, ami a XIX. századtól igazi szenvedéllyé vált a tengerentúlon. Olyan szintre jutott ez a megszállottság, hogy nem csupán pályákat, de van ahol egy egész stadiont építettek ennek a sportnak.

Mint oly sok más divatos tevékenységet, ezt is átvettük külföldről és 2001-től a Mammut bowling központtá is fejlődött Budapesten. Az amerikai mintához hasonlóan, korántsem csak a bábuk döntögetése jelenti az egyetlen lehetőséget a kikapcsolódásra a hasonló szórakozóhelyeken.

Szerencsére a sportág hazai szerelmesei igyekeznek a külföldihez hasonló ütemben és mértékben megvalósítani a folyamatos fejlesztéseket. Ezért napjainkban az számítana ritkaságnak, ha egy ilyen létesítmény, mint a Mammut bowling pálya, nem lenne felszerelve automata eredményszámlálóval, UV-fényekkel, vagy éppen a játékot megkönnyítő felhúzható korláttal. Mindezek mellé, természetesen ételek és italok komoly választéka is várja a kedves vendégeket.