Elszíneződhet a fogkorona ha ezeket az ételeket eszi

A fogkorona is elszineződhet

Mindenki szeretne tökéletesen elégedett lenni a fogaival is és bármikor felszabadultan mosolyogni úgy, hogy közben az egészséges fogsora villanjon ki. Azonban ez nem mindig adatik meg, hiszen jelentkezhet egy kiterjedt fogszuvasodás vagy letörik egy darab valamelyik fogból, de az is gyakori probléma, hogy a különféle élelmiszerek, italok elszínezik.

Amennyiben Ön is az esztétikai hiányosságokat szeretné pótolni, tanácsos ellátogatnia a Budapesten fellelhető Clinident nevű fogászati klinikára, ahol mindenféle fogászati kezelést elvégeznek az ott dolgozó szakemberek, többek között a különféle koronákat is.

Ezek megoldást jelenthetnek olyan esetekben is, amikor töméssel már nem lehet felépíteni a fogat, hiszen ezekkel vissza lehet állítani az eredeti formát, funkciót és színt. Rendkívül kellemetlen, ha valakinek barnás-sárgás elszíneződés látszik a fogain, ez pedig gyakran a dohányzás káros szokásának a számlájára írható, illetve a tea, kávé, valamint több erősen színező étel is okozhatja.

Természetesen, ezt a problémát otthoni praktikákkal is lehet orvosolni, illetve olyan magas minőségű fogkrémek használatával, amelyek hatékonyak lehetnek ilyen esetekben. Azonban, ha más gond is felüti a fejét a fogaival kapcsolatban, akkor érdemes szakorvosi véleményt kérnie és megtörténhet, hogy a fogorvos a koronát fogja javasolni. A Clinident fogászati klinikán többféle korona építése is lehetséges.

A döntés csak a páciensen múlik. Mind közül a porcelán korona a legnépszerűbb és a leggyakrabban használt. Ezzel szebbé lehet varázsolni a fogakat, illetve a deformitásokat is lehet korrigálni. Ezen kívül fémkerámia, cirkónium, valamint préskerámia korona felépítése is lehetséges.

Amennyiben Önnek kiemelkedően fontos az esztétikum, akkor jól teszi, ha a cirkónium korona mellett dönt, mivel ez természetes hatású, szinte nem is lehet megkülönböztetni a többi fogtól, valamint igazán gyönyörű eredményt ad. Válassza bátran a Clinidentet és nem fog csalódni sem a munkában, sem az eredményben!