El tudja képzelni milyen élmény tankvezetésben részt venni?

Tankvezetés

Szeretne egy igazán egyedi és vagány dolgot adni valamelyik barátjának vagy családtagjának? Az élménypláza.hu oldalon böngészve akár tankvezetést is ajándékozhat ismerősének. A 30 tonnás jármű belsejébe huppanva, még a legszelídebb lelkű emberekből is kijöhet az igazi harcos, miközben egy merészen berendezett terepen vezeti végig a harckocsit. A 36000 köbcentis diesel motor gondoskodik arról, hogy a szörnyeteg mozgásba lendüljön és eltaposson mindent, ami csak az útjába kerül.

Igazi élményt jelent és nem csupán egyetlen személynek, mivel a kísérők a jármű tetején csücsülve élvezhetik a kalandot. A vezetőülésben helyet foglaló személynek lehetősége van átélni az igazi military kalandot, méghozzá azzal, hogy a monstrumot egyedül vezeti. A gyáli autocross pálya biztosítja az izgalmakat, ugyanis a nyomvonala korántsem annyira egyszerű, még egy ekkora 640 lóerővel bíró járművel sem. Tökéletes és rendkívül emlékezetes ajándék lehet ez mindenkinek, legyen az bármelyik korosztály képviselője.

A tankot ugyan csak a 18. életévüket betöltött, B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező személyek vezethetik, viszont mivel további 8 fő kísérheti el a gépet az úton, így akkor is nagy élmény, ha valaki nem felel meg ezeknek a feltételeknek. Melyik kisfiú ne imádná, ha egy tank tetejéről adhatná parancsba a szülőknek, hogy mi legyen a következő célpont? A szervezők egy kis extra meglepetéssel is készülnek a megajándékozottnak, így nemcsak átélheti, de haza is viheti az élményt a tankvezetésről készült videofelvétel formájában.

Ez még mindig nem minden, ugyanis gazdagabb lesz még egy harckocsi vezetői jogosítvánnyal és egy, a szervezők által kiállított oklevéllel is. Ezt még mindig lehet fokozni, ugyanis a weboldal több, a témába vágó kiegészítő ajándékot is kínál, mint például a kézigránátot formázó bögre, persze biztosítószeggel ellátva, vagy az AK 47-es töltény formájú jégkocka készítő. Sőt, lehetőség van arra is, hogy az ajándékot díszcsomagolással lássák el. Így lesz igazán izgalmas és emlékezetes bármelyik születésnap vagy ünnep.