Egyszerűen gyönyörű a Honor okostelefon

Olcsón prémium kategória

Szép, okos és erős egyszerre. Nem nagyon lehet róla rosszat mondani, mert igazán kiforrott készülékeket dob piacra a cég. A Honor okostelefon használatával igazi Huawei minőséget kapunk.

Itt is megtalálhatóak a duplakamerás megoldások és az anyaghasználat mellet sem lehet szó nélkül elmenni, mert nagyon odafigyeltek a tervezők a külsőre. A kijelző szélei egészen le lettek vékonyítva, hogy annak méretei nagyobb hatást keltsenek.

Feltuningolták minden extrával, szoftveresen és hardveresen egyaránt, hogy még sok éven keresztül tudja futtatni az Android egyre frissülő rendszereit. Azért a Honor okostelefon modellek megmaradtak az elfogatható árkategóriánál. Úgy sikerült kialakítani a készülékek árait, hogy a vásárló pont azt fizesse meg, amit elvár a készülékektől.

A Full HD kijelző nagyon éles és pixelmentes képet tár a szemünk elé. A kamerákkal készített fotók még a gyengébb fényviszonyokban is remekül sikerülnek. Meglepően vékonyra sikerült a Honor okostelefon, ami így egy igazán elegáns mobil lett.