Csíkos bikini sötétkékben és pirosban

Csíkos bikini

A gyerekek öltöztetésénél még általában vidám színeket használunk. Ez jól illik a játékos, bohókás személyiségükhöz. A csíkos bikini könnyen bekerülhet a kedvenc ruhadarabok közé a szépségének és a jó minőségének köszönhetően.

Még jobb, ha rojtok és apró kendők is vannak rajta. Tanácsos a mintás típusok közül is válogatni. Az akciós darabok esetében néhányszor előfordulhat mérethiány, ezért erre oda kell figyelnünk a vásárlás során. A csíkos bikini nem okoz csalódást az anyaga szempontjából sem, mert a kicsik könnyen tudnak benne mozogni.

Akkor sem megy tönkre, ha a lánykák sokat üldögélnek benne, vagy ha csúszdáznak. Alacsony áron nyílik lehetőség a megvásárlására. A rendelés általában két-három napon belül megérkezik a kicsik nagy örömére.

A csíkos bikinin túl vehető még pöttyös, hímzett, virágos és terepmintás típus is. A fiús anyukák sem járnak rossz helyen, hiszen tudnak venni szárasokat és fürdőnadrágokat. A polcok roskadoznak ezektől, ezért a nézelődő szülőknek bőven lesz miből válogatniuk.