Az újratervezés workshop igénye

Újratervezés workshop

Mindenki egy egyéni és megismételhetetlen jelenség. Ezért is olyan nehéz a mindennapokban a saját útját megtalálnia az embernek. Nincs egy sablonos recept, nincs egy biztonságos ösvény, és ha eltévelyedettnek érezné magát, akkor bizony kell az újratervezés.

Mindentől függetlenül az emberek szeretnék úgy élni az életüket, hogy érezzék, hogy van céljuk, van értelme annak, amit tesznek. Ezt néha elfelejtik, amikor nap mint nap ugyanazokat a tevékenységeket végzik és kezdenek beleszürkülni a monotonitásba.

Egy lelki újratervezés, áthangolás segíthet abban, hogy újra örömüket leljék abban, amit tesznek, vagy ha ez nem így van, akkor tegyenek olyant, amelytől teljesnek érzik az életüket. Erre nincs recept, senki más nem tudja Ön helyett az életét megélni, ezt nem lehet könyvekből megtanulni.

Egyfajta bátorság kell ahhoz, hogy kimondja, mit szeretne, mire van szüksége, és hogy érezné jobban magát. Az újratervezés workshop erre a komplex folyamatra ad keretet mindenkinek, aki a saját maga megismerését tűzi ki céljának.