Az infraszauna a bőr szépségéért

Frissíti a közérzetet

Érdemes tudni, hogy a berendezésnek fájdalomcsillapító hatása is van. Az infraszauna segíti a véredények kitágulását, ennek köszönhetően az izmok és enyhe szöveti sérülések gyógyulása gyorsabb lesz. Használata alatt a verejtékezés fokozódik, hogy lehűtse a testet.

A szív ilyenkor erősebben dolgozik, ezért a vérkeringés is megélénkül. Ezzel ugyanazt a hatást lehet elérni, mint a folyamatos sporttevékenységekkel. Gyakran az atléták is ilyen berendezést használnak, az izmok bemelegítésére, hogy megelőzzék a sérüléseket és segítsék az izmok regenerálódását.

Az igénybevételével mesterséges láz alakul ki, ennek következtében a test elkezd védekezni, így természetes módon erősödik az immunrendszer. Az infraszauna lerövidíti a megfázásból vagy influenzából való felépülés idejét és gyorsabb reakcióra készteti az immunrendszert. Fokozza a test természetes gyógyulási folyamatát.

Mivel a sugarai mélyen a bőr alá hatolnak, a narancsbőr ilyen módon történő kezelése sokkal eredményesebb, mint a hagyományos módszerek.