Az egyforma kulcsos lakat nagyon praktikus

Egyforma kulcsos lakat

Értékeink, vagyontárgyaink biztonsága nagyon fontos dolog. Senki nem szeretné, hogy illetéktelenek kezébe kerüljön. Olyan helyeken, ahol sok a zárni való ajtó vagy szekrény, érdemes egyforma kulcsos lakat használata, hiszen így a kulcscsomó sem húzza a zsebünket, illetve könnyedén, egy kulccsal bárhova bejuthatunk.

A zardepo.hu weboldalon több ilyen típusú lakat közül választhat. Fontos megjegyezni, hogy csak az azonos kódszámmal ellátott egyforma kulcsos lakat nyílik ugyanazon kulccsal. A kód szerepel a kulcson is, így könnyen beazonosítható, hogy melyik lakatot melyik kulcs nyitja. Lehetőség van lakat utánrendelésére is, csupán a kulcson szereplő kódot kell megadni, és néhány nap múlva már használhatja is új lakatját a már meglévő kulccsal.

Továbbá, akár szettekben is megvásárolható az egyforma kulcsos lakat, így azonnal egyszerre többet használhat. Látogasson el még ma a honlapra, és válogasson kedvére az óriási választékból! Minden termék mellett szerepel a mérettáblázat, így könnyen kiválasztható az igénynek megfelelő típus és darabszám.