Arcszesz német minőségben

Arcszesz

„Az arcszeszem is csak Pitralon…” – így szól a Pokolgép egyik leghíresebb slágere. Nem csoda, hogy a márka ilyen nagy népszerűségre tett szert, hiszen a termékei kiváló minőségben kaphatóak.

Az arcszesz kifejlesztése Németországban történt 1927-ben. Azóta az urak szívesen használják a bőrük felfrissítésére. Javul tőle a vérkeringés és megnyílnak az eltömődött pórusok. Sokkal feszesebbé válik a bőr. Megelőzi a zsírosodást. Manapság már többféle változatban kapható az arcszesz az akciosillat.hu weboldalon.

A hagyományos változatot kedvelő urak az Originalt és a Classicot szeretik. A Polar inkább azoknak való, akik szeretik az újdonságokat. Az ár egyáltalán nem mondható magasnak, hiszen a 100 milliliteres kiszerelés jelenleg egy akció keretén belül 1990 Ft kerül. Az arcszesz cédrusfa, kámfor és alkohol felhasználásával készült.

A szállításra a posta segítségével lehet sort keríteni. A Westend City Center bevásárlóközponton belül ingyenes átvétel lehetséges. Bankkártyával vagy készpénzzel lehet kifizetni.