Álló ventilátor a tiszta levegőért

Álló ventilátor

Szeretne kellemes levegőt otthon, a nyári melegben is? Fontosnak tartja, hogy a saját lakása legyen a legkényelmesebb hely, ahol pihenhet és jól érezheti magát? Akkor érdemes megismernie a Sencor SFN 4044WH álló ventilátor sajátos jellemzőit, ugyanis garantáltan minden téren elnyeri majd a tetszését!

A beállítható dőlésszögnek köszönhetően, pontosan onnan érkezik majd a kellemes levegő, ahonnan szeretné. Ráadásul 3 sebességfokozat áll a rendelkezésére, így eldöntheti, milyen erővel ventiláljon. Fém védőrács jellemzi elől és hátul, valamint a túlmelegedés ellen is véd. Az álló ventilátor olcsó megoldást jelent azoknak, akik szeretnének kényelmesen lenni otthon, de jelenleg nincs pénzük egy drágább légkondira.

Amennyiben most rendeli meg valamelyik álló ventilátor típust, kiváló áron juthat hozzá a kiszemelt modellhez. A szoba levegője tiszta és szennyeződésektől mentes lesz, ha a www.szellozoshop.hu webáruházban található készülékeket választja. Nézelődjön, rendeljen és biztosítsa a kényelmet a családjának!