A Samsung vezeték nélküli töltő S8 igazán hasznos

Samsung vezeték nélküli töltő S8

Murphy törvénye szerint, mindig akkor van kevés töltés a telefonunkon, amikor igazán nagy szükségünk lenne rá. A Samsung vezeték nélküli töltő S8 megoldja ezt a problémát, hiszen a segítségével jelentősen több energiával fog rendelkezni a készülék.

Nem jelent problémát, ha telefonálnunk kell. Egyáltalán nem lesz szükségünk a konnektor segítségére, ez pedig főleg akkor jelent hatalmas előnyt, ha éppen úton vagyunk. Hazánkban még nem terjedt el az a szokás, hogy a közlekedési eszközökön tölteni lehessen a készülékeket.

A Samsung vezeték nélküli töltő S8 ilyenkor aranyat ér, hiszen igazán gyorsan dolgozik. Csupán néhány perc kell ahhoz, hogy még egy ideig használható maradjon a készülék. Természetesen annak sincs akadálya, hogy szinte teljesen feltöltsük, azonban erre már több időt kell várnunk. A Samsung vezeték nélküli töltő S8 alkalmankénti használata nem jelent gondot.

Azonban, nem érdemes túl gyakran igénybe venni a segítségét, mert hosszabb távon gyengítheti a készülék akkumulátorát. Miatta érezhetően felgyorsulhat az amortizáció folyamata.