A Salgópolc csakis előnyökkel rendelkezik

Salgópolc

A raktárak, irattárak, irodák és egyéb tároló helyek berendezéséhez kínálunk kiváló lehetőséget! A Salgópolc erős szerkezete által, sok téren megállja a helyét. Lehet Ön is pont ezt kereste mindeddig. Csavaros és csavarmentes kivitelezésben egyaránt megtalálható.

Nemcsak teherbíró képessége miatt előnyös, de igény szerint alakítható. Például a polcszintek közötti rész nagysága szabályozható, így magasabb tárgyak is könnyen elhelyezhetőek rajta. Stabil szerkezete a hosszúsági merevítőknek köszönhető.

Egy innovatív állványrendszer, aminek oszlopa speciálisan hengerelt lábprofil. Könnyen összeszerelhetőek a kapcsolható Salgópolc elemek. A standard méretű polcok mellett, egyedi darabok is kérhetőek. Megadott méretek vagy tervrajz alapján, minden igényét kielégítik, ezért különböző kialakítású épületekbe is alkalmas lehet.

A raktáron levő standard polcok vagy polcrendszerek akármikor szállításra készen állnak, hogy néhány munkanapon belül átvehesse azokat. A Salgópolc minőségi termékek, amelyek mindenki hasznára válnak!