A Balaton Bumm a család kedvence

Balaton Bumm

Időnként mindnyájunknak szüksége van egy kis édességre. Nem mindegy, hogy mit teszünk a kosarunkba, hiszen hatalmas különbségek lehetnek az egyes márkák között. A Balaton Bumm nem csupán ízletes, hanem jó minőségű is.

A felnőttek és a gyerekek bátran fogyaszthatják. A benne lévő kakaós tejmassza érzékien olvad el a szájban. Karamell képezi a bevonatát, ami csak fokozza az élmény nagyszerűségét. Búzapehely található benne. A csomagolása nagyon ízléses.

A Balaton Bumm 42 grammos verzióban kapható, tehát desszert gyanánt pont megfelel. A gyerekeknek is elég lesz egyetlen szelet elfogyasztása. Mivel található benne néhány allergén anyag (búzaliszt és tej), ezért érdemes körültekintőnek lenni a megvásárlása előtt.

A Master Market weboldaláról egyszerre legalább 40 darabot kell rendelni belőle, hiszen itt nagykereskedelmi keretek között nyílik lehetőség a beszerzésre. A tapasztalatok szerint hamar elfogy a polcokról, tehát érdemes belőle sokat venni. A Balaton Bumm a megkóstolását követően biztosan a gyerekek kedvencévé válik.